top of page

POSLEDNÍ ŠANCE: 10 dní k pokoji a mentální odolnosti

Připoj se, kamarádko. Čeká nás 10 dní, 10+1 živých přenosů, 10 meditací a ucelených ásanových praxí. Hlavním tématem a cílem tentokrát bude.... ABY MI V LOCKDOWNU NEJEBLO:)


Jak přežít, ustát, zvládnout dnešní den? Jak se neztratit? Jak najít svůj vnitřní kompas? Minulé struktury se bortí. Nové na sebe nechají počkat…, tak kde vezmu návod, kdo mi poradí?


Jako vždy je odpověď: Ty. Sama sobě za pomoci nesmrtelných nauk jógy.


Čekají Tě rituály & každodenní sycení duše. Recepty na imunitu a pohodičku jako zlaté mléko s kurkumou. Čištění nosu jala néti. Mudry na posílení zdraví. Meditace přispívající k hojení nervové soustavy, pro zmírnění stresu a podporu spánku. Deníčkové úkoly a témata k vnitřní kontemplaci.


Hlouběji se podíváme na 5 jógínských témat a pojmů z Jóga Súter, které nám snad pomohou najít oporu a orientaci v sobě i té divočině kolem nás.


Budeme praktikovat s cílem osvojit si do denního režimu 4 techniky pránajámy dle původních textů. Protože pardon, kdo by nechtěl být dynamem síly a blaženosti?


„Pokoř dech a staň se jogínem, dynamem síly, míru, blaženosti a štěstí.


Pránajáma je exaktní věda. Je to čtvrtý stupeň osmistupňové jógy. Je to regulace dechu či kontrola prány. Pránajáma uklidňuje mysl, zvyšuje žaludeční oheň, dodává energii trávení a posiluje nervy, ničí Rajas, ničí všechny nemoci, odstraňuje veškerou lenost, činí tělo lehkým a

zdravým a probouzí kundaliní.


Prána a mysl spolu úzce souvisí. Pokud ovládáš pránu, tvá mysl bude také pod kontrolou. Pokud ovládáš svou mysl, prána bude ovládána automaticky. Prána je příbuzná mysli a skrze ni je příbuzná vůli a skrze vůli individuální duši a skrze individuální duši Nejvyšší duši.“


– The Science of Pranayama by Sri Swami Sivananda


Budeme spolu odpočívat, protože i listí padá k zemi. Budeme hýčkat své tělo jako nikdy dřív. Pomazlíme se s naší energií bohatou porcí dechových technik. Budeme praktikovat ahimsu, absolutní nenásilí. Ale neboj, ásany, dynamika a radost z pohybu, které podtrhují naší vnitřní práci, zůstanou i teď!


Jak píši vždy, protože to vystihuje všechno: naším cílem je udržovat kontakt sama se sebou a zas a znovu poznávat a rozvzpomínat se, kdo skutečně jsem. Rozšiřovat definici sebe. Za své tělo, své myšlenky a emoce.


Proč se připojit? Přečti si sama recenze, jak se spolu s kamarádkami radujeme i v nelehké době:



❤︎ Celkem 12 lekcí a skoro tři týdny spolu! ❤︎


ROZVRH:

22.10. čtvrtek v 19:30

24.10. sobota v 9:30

25.10. neděle v 19:00

27.10. úterý v 7:00 (jogínský půst)

29.10. čtvrtek v 19:30

31.10. sobota v 9:30 (úplněk/půst)

2.11. pondělí v 7:00 (Památka zesnulých)

4.11. středa v 19:30

6.11. pátek v 7:00

8.11. neděle v 9:30


+ bonusový ecstatic dance s DJkou

+ EFT (tapping) vedená session s Míšou Rýgrovou

+ návod na auto-masáž (abhyanga) s Baru z Touch Therapy


Praktikovat spolu budeme online u vedené lekce a další dny se budeme motivovat pro samostatnou praxi, zopakování témat z předchozího dne, nebo klidně jen 10 minutové posezení s dechem.


Máš tak víc času na zpracovávání, víc času na deníčkové úkoly a celé to naše online felení bude delší!!! ❤︎ a stihneme i úplňkový rituál a půst!


Všechna videa můžeš cvičit ve svém tempu a všechna Ti zůstanou navždy uložená a dostupná.


CENA:

Minimální doporučená cena zůstává 1080 Kč. 108 je posvátné číslo a cena za každé naše setkání. Věřím ve výměnu energie a sama jsem do seberozvojových online i offline výcviků, kurzů a školení investovala několik stovek tisíc. 


Stýpka pro kamarádky zasažené krizí samozřejmě dám, napiš!


Startujeme ve čtvrtek 22.10. v 19:30 večer. Začneme rituálkem, seznámením, úvodem, nalezením společného i individuálního záměru (slibu, Sankalpy) a posvěcením naší cesty:)


Jasně, nic nenahradí ten pocit, kdy jsme na podložkách spolu. Díky mocným, prastarým nástrojům jógy (a technickým vymoženostem) se ale setkáme i přes tu největší vzdálenost. Moudrost a hlas každé z nás zazní na naší společné cestě do hlubin našeho lidského zážitku. 

Sadhana je každodenní duchovní praxe. Zažehává oheň, který pomáhá pálit staré struktury zvyků, vzorů, přesvědčení a vytváří prostor pro žití praktik jógy. Když se společně zavážeme k důsledné sadhaně, s pokorou, lehkostí i odvahou, může nás čekat opravdu transformativní zkušenost.


Sadhana je výzvou k praxi, když se nám praktikovat chce – a když se nám nechce. Je o zavedení praxe, ať jsem kdekoli. Zkoumat, učit se, být žákem svého dechu, svého života a dovolit moudrosti jógy prosytit každý kouteček mého života. 


Logistika:

Zvu Tě do Facebookové skupiny, ve které se naše setkání budou streamovat. Hned po odeslání přihlašujícího e-mailu na dejsipokoj@gmail.com se můžeš připojit. Vždy tam najdeš instrukce k následujícím dnům. 

Časté dotazy: Nejčastěji zněl dotaz, zda se na video můžeš podívat později sama, když některé ráno či večer nestihneš. Ano, videa budou uložená ve skupině po celou dobu kurzu. Po skončení je pak všechny nahraju na YouTube. Budeš je mít napořád.

 Jak se připojit:

napiš mi na dejsipokoj@gmail.com, že máš zájem se přidat!

svůj příspěvek odešli na č.ú. 1967237053/0800

pozvi kamarádku!

následně se připojíš do Facebookové skupiny.

Napiš hned!


Om omm, těším se omomoooc!

Andrea




408 zobrazení
bottom of page