top of page

Poslední místo na lektorský kurz jógy

+ největší otázka kurzu. Ptáš se na tohle taky?


Óm drahá milovnice jógy, jsou rozhodnutí, která mega ovlivní trajektorii života... ...a podle některých kamarádek z právě končícího výcviku bylo přihlášení se do kurzu jedno z nejlepších rozhodnutí jejich života! Věřím jim a věřím tomuto kurzu, kolektivu našich lektorek, i bezpečnému prostoru, ve kterém probíhá. Jak říká Karolína: „Netušila jsem, že mi kurz tak moc otevře obzory všeho, co jóga nabízí, že se budu na každý víkend těšit jak blázen, že mě studium bude TAK MOC bavit a už vůbec, že dostanu obří dar neuvěřitelně laskavé komunity žen, které se umí držet, podporovat, učit se od sebe a být tu jedna pro druhou. Už po pár víkendech s Ájou mi bylo jasné, že tohle bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě a celý výcvik bych si dala klidně znovu!





Když jsme jeden večer po kurzu seděly na zahradě s Kateřinou, řekla jednu důležitou věc: „Mohla bych si udělat lektorský kurz za poloviční cenu, ale to bych nejspíš nikdy neučila. S tebou ta šance, že mě na to připravíš, JE.“ A to je podle mě TA otázka celého lektorského kurzu: Budu učit? Co od kurzu + pro sebe vlastně chci? Je úplně ok, jestli:

  • chceš jen prohloubit vlastní znalosti a svou praxi, protože veřejné lekce v jednu chvíli prostě přestanou stačit

  • být lektorkou je sen, který sis zatím ani nedovolila vyslovit nahlas, ale zajímá Tě ho prozkoumat

  • miluješ jógu a chceš jí skutečně porozumět v uceleném kurzu, kde dostaneš i základy psychologie, aby ses na podložce sama se sebou mohla setkávat ještě krásněji

  • jóga hraje v Tvém životě důležitou roli, dáváš jí hodně energie a času a cítíš, že je čas zkusit vykročit dál...

Viola zase říká: „Jógu cvičím dlouho a do kurzu jsem šla s tím, že chci jí chci víc porozumět. Pochopit její filozofii, ásanové praxe, začlenit ji do svého každodenního života a naučit se víc o svém těle. To se mi splnilo… a dostala jsem ještě mnohem víc. Hodně informací, výjimečnou partu holek i učitelky, které nás trpělivě vedly. A Andrejku. Učitelku, guru, kamarádku. Líbí se mi její pokorný přístup k józe i k životu, nekonečný smysl pro humor i ty koule, díky kterým umí v životě dělat to, co chce a ještě to předává dál. Vůbec jsem do toho nešla s tím, že bych chtěla učit... a teď chci.. Ach! Pojď si pod stromeček darovat krásnou kotvu; víkendy, které Tě nabijí, hluboká přátelství (i se sebou, kamarádko), břišáky bolavé od cvičení i od smíchu, a každý měsíc čas jen pro Tebe, jógu a healing. Míst je už jen pár a mrzelo by mě, kdybys o své přišla. Přemýšlíš, že odložíš svou registraci na příští rok? Negarantuji, že další kurz hned zase bude. Kurz neděláme masově (neprojde jím stovky lidí jako ve většině ostatních), dávám mu většinu své energie a pozornosti + chtěla bych se věnovat dalšímu rozvoji s kamarádkami, které jím už prošly. Tak napiš! Do konce měsíce naposled využiješ early bird cenu. Srdečně Ája


P.S. K dotazům, které často kladete: Ne, nemusíš mít 100% účast. Všechna naše setkání od začátku do konce živě přenášíme přes Zoom a nahráváme je. Můžeš být s námi živě, když onemocníš i si látku opakovat ze záznamu. Máme s tím velmi dobrou zkušenost a jsem moc ráda, že tuto možnost máme pro nečekané případy, bolestivou menstruaci, vyčerpání... Ano, musíš jógu milovat. A ne nemusíš umět vránu nebo stoj na hlavě. Jak říká Terka: “Neuměla jsem vránu a absolutně jsem si nevěřila. Já a jóga? Pche, to zrovna. Raději pivo a cígo. Každopádně mě Áji jóga volala. Možná to byla její naprosto bezprostřední, přímá a moudrá duše. Má velký dar. Umí provést všemi technikami, uklidnit, když to ještě nejde a pomoct začít se vnímat na pohodu. Jako bonus je s ní mega legrace. Vrána mi sice ještě moc nejde, ale můj život se otočil správným směrem. Mám spoustu nových kámind, které zbožňuju. Našla jsem sebe. Běžte do toho! Je to investice do dalších inkarnací na cestě k osvícení.“ Vím, že chceš být dobrá v tom, co děláš a nechceš podcenit svou fyzickou přípravu. Přicházíš ale do kurzu, kde se budeme UČIT. Nepřicházíš hotová. Přicházíš přesně taková, jaká jsi – a takovou Tě chceme a potřebujeme. Mým přáním je, aby tento kurz byl o kreativitě ve svém projevu a dovolil tělu i mysli svobodu k objevování. P.P.S. Místa je většina pryč + několik kamarádek se rozhoduje a když se rozhodnou kladně, budeme plné, tak radím moc neotálet – ozvi se mi a pojďme si zavolat nebo na kafe všechno říct. Na veškeré info mrkni tu.

20 zobrazení
bottom of page