top of page

Pobyt na Bali: registrace otevřená!

Bali Magic Retreat

p r a x e  |  p o z n á n í  |  r o z t á n í


To přesně vystihuje, co budeme na tomto unikátním dobrodružství dělat: poznávat do hloubky jógu i divy magického Bali.

Připoj se k nám ⫸ 8. 5. – 23. 5. nebo 30. 5. – 13. 6. ⫷ na snovou cestu za poznáním. Naše pohroužení je vhodné pro lektory i nelektory, pro praktikanty více i méně zdatné a pro všechny bytosti, které chtějí jógu prožít jako ztělesnění prostoru a tichosti mysli. 


Zastavíme. Dovolíme tělu promluvit. Odpočineme od nekonečných podnětů, které naplňují naše dny.


Osvojíš si účinné nástroje pro radost jako například:


  • kultivace bdělé pozornosti a vlídného pozorovatele (ta nejvíce milující věc, kterou pro sebe můžeš udělat!)

  • kombinace tradičních jógových systémů, psychologie & mindfulnessásany, dechová cvičení, mantry & meditace

  • energetická centra (čakry) jako portály, skrze které vnímáme realitu, jejich vlastnosti a symbolika coby mapa pro vlastní sebepoznání.


Hluboce věřím, že nám tato cesta otevře nové kapitoly života. Že se přiblížíme zase o kousek blíž poznání toho, že život je dobrý, divotvorný a my dokážeme zázraky.


Z vlastní zkušenosti ale vím, že bez čisté mysli, jasného záměru a přijmutí 100% zodpovědnosti za svůj život to nejde. Za den máme asi 70 tisíc myšlenek, z nichž je jich 90% repetitivních a (sebe)kritických. Nejsou pravdivé, ale účinně se nás snaží udržovat ve strachu a při zemi. Pravdou je, že NIKDY NEJSME PŘIPRAVENÍ.

Nikdy si nejsme jistí, zda ten velký krok zvládneme a zda to velké volání poslechnout. Dělám správně? Mám konečně tenhle vztah, práci, situaci opustit? Dokážu jít dál? Nakonec – ač analyzujeme, jak chceme – zjišťujeme až za pochodu, co a jak. Děláme, co můžeme, děláme chyby a učíme se z nich. Takže klidně váhej, klidně se boj, ale pojď s námi tenhle krok udělat stejně! 😊


Zaregistruj se hned (info@janabali.cz) a já ti pošlu DVĚ moje hodinová jógová videa s tématy Strach a Odevzdání se:

Prozkoumej detaily retreatů tady nebo se rovnou přihlaš Janě: info@janabali.cz.



A tady si už prohlédni (velmi stručnou) ochutnávku míst, která navštívíme:


Naše shala & prověřená, čisťounká a zcela soukromá místa, kde budeme bydlet :))

Užijeme si pláže, boží jídlo (protože organizátorky jsou totálně nenasytné), nekonečná rýžoviště i odlehlé vodopády, noční výstup na Mt Batur (tady vpravo) a svaté chrámy samozřejmě.

A jasně, že i shopping a zábavu! Já se děsně těším na Ecstatic Dance ve vyhlášeném Yoga Barn.


BONUS: část Bali bude navždy s Tebou Virtuální vzpomínka na jedinečnou, Bali nabitou praxi je v ceně ZDARMA!


Za největší bonus – a úplně jedinečný, protože jej nikdo jiný nenabízí – považujeme video a audio záznam z retreatu. Svůj prožitek budeš mít navždy uchovaný (a Andrejku doma na podložce kdykoli budeš chtít). Věříme, že jsme vytvořily úplný klenot. Takže tady jsou poslední důvody, proč hned objednávat:


  • zažijeme spolu neopakovatelnou, once in a lifetime cestu (Andrejka se na podzim chystá s holkama na objevení další, zatím tajné, destinace, takže podzimní termín nakonec neplánujeme)

  • zaručujeme se za harmonicky vyvážený program, který Tě podpoří v tom, co zrovna potřebuješ

  • zažijeme rovnováhu mezi spiritualitou a přízemní, nefalšovanou radostí ze života!! :)

  • kromě videí s jógou si odvezeš i profesionální fotky!

  • připravujeme splátkový kalendář, takže pokud pro Tebe není komfortní platba celého zájezdu hned, rovnou mně nebo Janě napiš, ať s Tebou počítáme, zaregistruj se a těš se!


Pojeďme se společně vydat na Bali, rozsvítit naše vnitřní světlo a přiblížit se naší skutečné, extatické podstatě. Každá z nás může žít radostně, dýchat svobodně a žít zevnitř ven a ne naopak! Pojeď si dát pokoj :)  Srdečně Andrea, Eva a Jana


Prozkoumej detaily retreatů tady nebo se rovnou přihlaš Janě: info@janabali.cz.


PS: Pokud znáš někoho, komu by se tento výlet líbil, doporuč jim prosím tento náš masterpiece :) Děkujeme!


PPS: Dárek za to, že jsi dočetla až sem!


Od kamarádek z Touch Therapy získáš při objednání na jakoukoli masážní terapii s heslem „Dej si pokoj“ 15 minutovou masáž hlavičky a šíje zdarma. Důvody, proč toho využít:

  • „hlavu lidi milujou. Už Ti někdo masíroval ušní lalůčky? Podlebeční úpony? Roztečeš se.“Hmaty z biodynamických masáží – hlavu chytíme do dlaní a pomaliličku jí pohupujeme ze strany na stranu, odlehčíme tíze a uvolníme nastřádané napětíta husina, když lehce vytahujeme vlasy od lebky...

Soutěže: Sleduj Facebookovou skupinu Dej si pokoj, kde můžeš soutěžit o vstupy v hodnotě 3600 Kč na Snatam Kaur či oblečení Circlle.


Užitečné odkazy:

498 zobrazení
bottom of page