top of page

REGISTRACE OTEVŘENÁ: kurz Miluji meditaci

Překonej překážky, které Ti do teď bránily meditovat, najdi nástroje, které fungují TOBĚ a prožij tu proměnu mysli, o které všichni meditující mluví!



Pro pro prvních 30 mám přihlášených dárky.

(Ještě jsou, ale ubývají, tak neváhej!)


🎁 Pro prvních 20 mám jako dárek z Nepálu od mého učitele Dipendry meditační korále z rudrakši vysvěcené v Machindranath Templu. Jsou to ty, co mám tady na fotce. ↑


🎁 Pro dalších 10 mám nádhernou knihu od ctihodné Khandro Rinpočhe Tento drahocenný život z mého nejoblíbenějšího nakladatelství One Woman Press.


🎁 A pokud si chceš ještě poslechnout včerejší záznam z meditačního workshopu, napiš na dejsipokoj@gmail.com. Bude k přehrání ještě do zítřejšího, pátečního večera.




Miluji meditaci je 5-týdenní virtuální a vysoce interaktivní kurz, kterým Tě provedu každý čtvrtek od 4. do 25. 11. v živých přenosech. Získáš jasnou představu o tom, jak zařadit meditaci do svého dne a dostaneš ucelené učení o směrech a technikách meditace. Tento unikátní program spojuje mocné starověké učení a aktuální moderní přístup neurovědy. Je navržen tak, aby Ti pomohl jednou provždy najít cestu k meditaci, k sobě a k trvajícímu klidu.


Co v kurzu získáš?


•Odejdeš s jasným rámcem technik, aby Tvá mysl pracovala pro Tebe, nikoli proti Tobě.


​​•Osvojíš si konkrétní postupy, jak pracovat s náročnými emocemi, schopnost jim porozumět a použít je jako nástroj k hlubokému poznání sebe sama.


​​•Sebevědomě se spojíš se svou moudrostí, aby Ti byla přístupná kdykoli, ať už se kolem ve světě děje cokoli.

•Objevíš tajemství, jak dosáhnout meditativního stavu a využívat energii své nejvyšší mysli – i když jsi s meditací zápasila roky.

​​ •Skutečně transformuješ svou mysl a probudíš svůj potenciál ve skupině podporujících, podobně smýšlejících žen, které sdílí Tvé výzvy a pomohou Ti růst a zářit.


•Až když se spojíš se svou spirituální podstatou a pochopíš specifická učení svého života, porozumíš, že Tvé výzvy = Tvé učení.



Srdečně a z hluboké lásky k meditaci

Andrea


100 zobrazení
bottom of page