top of page

Bali, Baby! Jedeme za sluncem..

Prohlub svou praxi, cestuj se záměrem, spoj se s přírodou a s komunitou...a domu se vrať jako nová a plná inspirace


Jsme ohromně poctěné, že tě můžeme pozvat na naši cestu za světlem! Navrhly jsme ji tak, aby otevřela srdce, těla i duše a aby nás podpořila v úctě k životu a v radosti z něj. Na tomto duchovně snad nejbohatším místě světa je každý okamžik darem a pozvánkou k vděčnosti. Pojď se s námi učit od ducha Bali! 7.5. - 22.5. a 30.5. - 13.6.

Tradiční jógové praktiky jsou v srdci programu. Naše dny začínají při rozbřesku meditací, mantrami, dechovým cvičením a ásanovou praxí a končí vzdáním díku při pohledu na noční oblohu za zvuků džungle.

Ve spirituální části budeme objevovat... ⋆ denní rituál: fúze hravé vinjásy, tradiční hathy a restorativní praxe ⋆ pranajáma & denní meditace ⋆ ásany jako nástroj studia hrubého i jemného těla ⋆ Dharma: seminář k nalezení či obnovení svého životní poslání ⋆ Ecstatic Dance v Yoga Barn!!! ⋆ vyhlášený sound healing a návštěva energetického místa Pyramids of Chi ⋆ Wim Hofova metoda ⋆ Bhakti, oddanost, mantrování ⋆ 1 den zcela v tichosti (jinak držíme ticho vždy do snídaně) ⋆ práce v kruhu a pospolitosti ⋆ tvorba květinové mandaly a obětinek jako nabídka vděčnosti matce Zemi.

Program: Nakombily jsme naše oblíbená místa, aktivity i poleženíčka, výhledy, pulzující tržiště i zapadlá meditativní zákoutí. Tebe zveme k objevení své osobní rovnováhy mezi odpočinkem a poznáváním. Držíme se stranou od provařených Instagramových míst (po letech strávených zde známe bezpočet dalších:)), ale i ta turistická klišé jsou jedním z důvodů, proč se sem zástupy cestovatelů zas a znovu vrací.

Do dobrodrůža mimo jógamatku patří: ⋆ pláže na doplnění vitamínu sea po tmavé české zimě: Melasti, Palmilla Beach Club, Thomas Beach, Karma Beach, Padang Padang, západ slunce na Bingin Cliff ⋆ noční výšlap na Mount Batur (dechberoucí východ slunce, otevřená pusa dokořán a rozechvělé srdce:)) ⋆ návštěvy posvátných chrámů jako Uluwatu, Gunung Kawi, Batukaru ⋆ poznání balijské kultury: zahajovací balijská ceremonie, hostina na pláži neboli jíme jen rukama a sedíme na zemi!, dramatický opičí Kecak dance ⋆ pulzující Ubud a vše, co k tomu patří: masáže, samozřejmě, shopping, samozřejmě, úžasné jídlo k vyvážení všeho toho duchovna :) ⋆ temperamentní Capoeira night na vyřádění se ⋆ trh v Jimbaranu ⋆ rýžoviště Tegalalang, vodopády Kanto Lampo ⋆ finální real-deal ceremonie u odlehlých vodopádů (sama si projdeš přípravnými očistami a nakonec u jednoho vodopádu pustíš, co už v našem životě nechceš nosit a u druhého nasaješ to nové!)

Záleželo nám na tom, abychom nabídly skutečný, autentický zážitek – nikoli od reality odtržený hromadný zájezd – a proto jsme v každém dni nechaly i dost prostoru pro tvé vlastní objevování, courání po městě, ztracení se v rýžovišti… namíchaly jsme program prostě tak, jak bychom samy chtěly cestovat - bezpečně, příjemně, ale i trooošičku za zónu komfortu.

Nemůžeme se dočkat, až se s tebou o tuhle cestu podělíme.

Ubytování & jídlo Veškeré ubytování organizátorky vybraly pro jeho špičkovou kvalitu, soukromí, lokaci i design – soukromý bazén, kouzelná zákoutí na samostatnou reflexi a bloumání. Ze zkušeností holky ví, že když je v nabídce jídlo ve formě bufetu, často se kuchař někomu netrefí do chuti. Navíc prostě nechceme prošvihnout bohatství, rozmanitost a čerstvost balijských trhů, street foodů i luxusních restaurací. Proto jsme rozhodly: na našem ubytování bude snídaně a káva (po ranní józe vyhládne) a přes den během našich poznávání a výletů počítáme vždy s několika možnosti. Každý si navolí, na co má chuť. Ujíždíš si na kokosech a ovoci? Ok. Máš chuť na pizzu? Prosím. Smažená rýže a ryba? Go for it :) V programu najdeš doporučení na místní restaurace, vývařovny a „oblíbené babičky“, jak jim holky říkají :D Jídlo lze taky objednat obdobou dámejídlo na naše ubytování (ač mysleme ekologicky) nebo si na trhu nakoupit a využít plně vybavenou kuchyň tak, jak máš zrovna chuť. Denní částka za jídlo by neměla přesáhnout 300 Kč!

Bonus: ⋆ překrásný uvítací balíček (spíš balík) ⋆ 10 upravených fotek v ceně (vzpomínku chceme všichni, ale koukat na ty krásy skrz čočku iPhonu nee) ⋆ domlouváme nahrání vizuálního záznamu a audio meditací z retreatu, aby sis odvezla svůj prožitek a vzpomínku domu ⋆ možnost individuálního sezení, EFT terapie, Reiki a aromaterapie

O Andrejce: Zasvětila svůj život józe, spojování lidí, vytváření bezpečných a krásných prostor, ve kterých se můžeme rozvíjet, hojit i bavit. S Andrejkou jsme spolupracovaly na tvorbě unikátního, hloubkového a inspirativního programu, díky kterému se studenti mohou ponořit do svého těla a připravit se na hlubší spojení se sebou, s ostatními, se zemí, lidmi a kulturou - ať jsme, kde jsme. Absolvovala například: 200 hodin Power Yoga Academy v Praze, Yoga Teacher Training 300 hodin v Káthmandú, 300 hodin Yoga Psychology s Ashley Turner, Yoga for Mental Health, Reiki II. stupeň, EFT terapeut, Nourish & Restore s Janet Stone.

Cena: 38 500 Kč/osoba ve dvoulůžkovém pokoji. Pro rezervaci vybíráme zálohu 5 000 Kč - zbytek doplatíte později.

Celý pobyt se koná pod záštitou CK JÁ NA BALI - Vyžlovská 2243/36, 100 00 Praha 10, IČO: 876 59 492, která je samozřejmě pojištěna proti úpadku.

Cena zahrnuje: ⋆ 14x ubytování se snídaní, ⋆ jógový a spirituální program 1x-2x denně, ⋆ veškeré transfery v rámci programu a z/na letiště, ⋆ průvodce, česky mluvící delegát, ⋆ jídlo o silent day ⋆ náš balíček "pro hezčí pobyt" tzn. dárečky ⋆ veškerý program, výlety, rituály, ceremonie, tance viz výše ⋆ cestovní pojištění (zdravotní, pojištění storna atd..)!!

Nezahrnuje: ⋆ letenka, doporučujeme toto spojení: odlet ve čtvrtek 7.5. v 19:30 z Prahy (TK1770). Přílet na Bali v pátek 8.5. v 19:30 (TK66) Z Bali odlet v pátek 22.5. v 21:00 (TK67). Přílet do Prahy v sobotu 23.5. v 8:30 přílet Praha (TK1767) ⋆ obědy a večeře ⋆ osobní náklady

Pro rezervaci nebo více informací neváhejte napsat nebo zavolat Janě: info@janabali.cz či +420 603 220 619.



130 zobrazení
bottom of page