top of page

Zvítěz nad jarní únavou. Co přináší duben?

S minulým týdnem přišel astrologický nový rok, rozpuk přírody i nové energie a výzvy.


Jak píše Rúmí: „Pokud Tě dráždí každé otření, jak vyleštíš své zrcadlo?“


(OK, ten překlad z If you are irritated by every rub, how will your mirror be polished? není nejelegantnější:)).


Duben s sebou nese lehké drážděníčko, ale s ním i potenciál, abychom zářily jako diamanty (o tom zas zpívá Rihanna 😀).



Úplněk ve Váze v půlce měsíce může přinést na povrch tenze a vášně. Spojení Jupiteru a Neptunu, které vrcholí 12. dubna, nám zase dodá energii zbavit se starých destruktivních zvyků, přinese inspiraci a chuť radikálně změnit způsob, jakým vnímáme náš život. Je to prý opravdu neuvěřitelné spojení, které může přinést velký skok v našem vědomí a přiblížit nás lásce.


Takže za mě není na co čekat: je krásný, příznivý čas dodat svému každodennímu vnímání novou inspiraci, přepsat náš příběh z čerstvé perspektivy a vyleštit své pomyslné zrcadlo.


Co Tě čeká:

✔ Získáš podporu ke každodenní krátké praxi. ✔ Srovnáš si myšlenky, doplníš sílu i si aktivně odpočineš. ✔ Dostaneš přístup ke sdílené tabulce, ve které si můžeš odškrtnout, že Tvá praxe proběhla (supr motivace, pokud ji potřebuješ!). ✔ Prožiješ jógu jako živoucí praxi ke každodennímu usebrání na podložce i mimo ni. ✔ Přijde Ti každodenní e-mail plný podpory, inspirace a shrnutí, Tvé dnešní praxe. ✔ Vyzkoušíš si škálu jógových technik od budování ohně po jemnější praxe zklidňující nervový systém. ✔ Dostaneš deset 30 až 45 minutových setkání – vysílaných živě, autenticky, spontánně a v souzvuku s energií Tvou a celé naší skupiny


Jak to funguje:

Kurz probíhá od 5. 4. do 16. 4. každé ráno kromě neděle a pondělí v naší uzavřené skupině na Facebooku.

Stačí Ti telefon, tablet nebo počítač + účet na Facebooku + wifi nebo data. Pokud Fb účet nemáš, půjčíme Ti náš erární.

Nemusíš být online v době přenosu. Spousta kamarádek ví, že živé přenosy nestíhá, jede si ve svém tempu a vyhovuje jim to.

Videa zůstanou ve skupině několik měsíců, takže se k nim můžeš vracet i v budoucnu.


Tohle nejsou anonymní předtočená jógová videa, která se nutíš zapnout a odcvičit. Je to společný, živý, autentický, komunitní zážitek, ve kterém jsem s Tebou krok za krokem. Bez nucení, bez tlaku, s absolutním porozuměním a maximální laskavostí...




Jestli uvnitř cítíš tichý šepot, zvědavost, nebo dokonce hladovou potřebu nastartovat nový zvyk, srdečně Tě zvu. Veškeré informace najdeš zde. Pak už jen stačí odepsat na tento e-mail, že jsi v tom s námi. V úterý se těším na podložce. Budeš tam taky?

Srdečně

Andrea


PS: Přepošli e-mail kamarádce, ségře, mamce, kolegyni... a pojďte do desetidenní výzvy společně.


PPS: Stipendium pro kamarádky v těžké finanční situaci je samozřejmostí, prosím, požádej o něj a připoj se!




81 zobrazení
bottom of page