top of page

Letní rána začni jógou: Obroda vol. II

Připoj se k desetidenní výzvě jógových praxí. ✨OBRODA POKRAČUJE ✨. Tématem bude energie; jak ji ztrácíme, jak ji uchováváme a kam ji chceme směřovat.


Květnová výzva Obroda nás tak bavila, že chceme pravidelnost ranních lekcí udržet i přes léto.


S brzkým sluncem se lépe vstává, energie vrcholí a my si chceme i v prázdninové rozlítanosti uvědomit, kam ji chceme směrovat.


Začneme na úplňkové pondělí 3. 7. a rozloučíme se lekcí na novoluní, v pondělí 17. 7. Navíc využijeme volné dny (svátek Cyrila a Metoděje a upálení Jana Husa) a místo toho, aby nás vyhodily z rytmu (třeba spaním do oběda, nekonečným scrollováním u snídaně nebo vyspáváním kocoviny), si užijeme čas navíc pro integraci jógové praxe, ať už jsme doma, na výletě, nebo na pláži!


Bojíš se, že jsi šíleně busy? Budeš na dovolené, nebo naopak makáš za kolegy*ně, které mají volno? Stihneš vůbec takový závazek zakomponovat do svých dní?


Tento kurz Ti do života NEPŘIDÁVÁ DALŠÍ POVINNOST. Naopak – pomůže Ti vytvořit více prostoru a svobody tím, že Ti pomůže lépe nakládat s Tvou energií.


Místo hledání času na lekce a chození po studiích si zapiš tyto termíny – a pokud to nestihneš v živém přenosu, pustíš si záznam kdykoli, opakovaně, třeba celé léto.


ROZPIS SPOLEČNÝCH PRAXÍ:


pondělí 3. 7. v 7:00

úterý 4. 7. v 7:00

středa 5. 7. v 8:00 (svátek)

čtvrtek 6. 7. v 8:00 (svátek)

sobota 8. 7. v 8:30

pondělí 10. 7. v 7:00 + večerní Zoom od 19:00

úterý 11. 7. v 7:00

středa 12. 7. v 7:00

čtvrtek 13. 7. v 7:00

pondělí 17. 7. v 7:00


Čeká Tě

  • deset 30 – 45 minutových praxí, které jsem poskládala, aby postupně cílily na různé svalové skupiny i energetická centra, posílily Tvou fyzickou stránku, ale také přivedly pozornost ke způsobům, jak nakládáš se svou energií

  • společné doprovodné výzvy ke zlepšení či optimalizaci Tvého denního režimu – zkus s námi 14 dní bez alkoholu, podporu cirkadiánních rytmů, odkládání techniky před spaním, pravidelné uléhání a vstávání!

  • sdílení v uzavřené Facebookové skupině a v Google dokumentu, kde můžeš sledovat naplňování svých cílů

  • bonusové setkání na Zoomu v půlce programu, kde se setkáš s ostatními účastnicemi a budeš mít možnost pojmenovat úskalí své praxe i ocenit svou dosavadní cestu

  • ZÁZNAMY všech lekcí, abys mohla praktikovat ve svém rytmu během výzvy i po jejím skončení.



Jak to probíhá technicky

  • je to úplně jednoduché: buď se připojíš k lekci se mnou živě, nebo si jí pustíš během dne či večera, pokud chceš výzvu absolvovat společně. Pokud se Ti časy a termíny nehodí, neva. Záznamy lekcí Ti zůstanou a můžeš si je pouštět po vlastní časové ose.

  • lekce vysílám přes Facebook v uzavřené skupině. Pokud nemáš FB, napiš.

  • záznam lekce je dostupný vždy hned po jejím skončení. Takže pokud cvičíme od 7:00 ráno, v 8:00 si ji už můžeš pouštět.

Cena: Cena za výzvu 10 dní k pokoji je dobrovolná a odvíjí se od Tvé finanční situace. Doporučená cena je 1080 Kč až 2080 Kč, neboli 108–208 Kč za každý přenos + jeho záznam. Číslo účtu je pořád stejné, 1967237053/0800. Prosím neostýchej se zvolit si vlastní částku, budu moc ráda, když se připojíš, i pokud finance nedovolují. Naopak pokud Tě finanční situace nebrzdí, svůj příspěvek můžeš směřovat k horní hranici. Věřím, že Ti kurz přinese velkou hodnotu.



Užij si letní vánek, prázdniny i práci v rovnováze a s vnitřním klidem, najdi motivaci pro pravidelnou praxi & místo kocovin, pozdních večeří a roztěkanosti zažívej radost a spokojenost sama ze sebe!


Těším se. ÓM Ája


Pro shrnutí: >> Začínáme v pondělí 3. 7. v 7:00 ráno. >> Výzva bude probíhat ve Fb skupině. >> Hned po skončení lekce zůstane záznam ve skupině a můžeš si ho pustit později během dne, následující den, nebo kdykoli v dalších měsících.



P.S. Chtěla bys zpětně absolvovat červnovou Obrodu? Do konce června si o ní napiš za 666 Kč. 😘

547 zobrazení
bottom of page