top of page

Registrace otevřená: 10 dní k pokoji: obroda

Jsou to tři roky, co se od začátku pandemie scházíme na online praxe. Letošním tématem bude ✨OBRODA ✨.


Na lekcích a výcvicích jsme se shodly, že potřebujeme jedno: přivolávat světlo, oživit metabolismus, naboostovat náladu, povzbudit nervový systém – a nebudu kecat, vejít se do loňských džínů!


Proto se od pondělí 22. 5. desetkrát sejdeme na online společnou praxi k nástřelu pozitivity a spálení starých měsíců, abychom do slunečných červnových dní vyšly obrozené.


Čeká Tě

  • deset 30 – 45 minutových praxí, které jsem poskládala, aby postupně cílily na různé svalové skupiny a problémové partie, posílily Tvou fyzickou stránku, ale také povzbudily mysl

  • společné doprovodné výzvy ke zlepšení či optimalizaci Tvého denního režimu – zkus s námi měsíc bez alkoholu, pravidelné uléhání a vstávání a zařazení krátkých meditací každý den!

  • sdílení v uzavřené Facebookové skupině a v Google dokumentu, kde můžeš sledovat naplňování svých cílů

  • bonusové setkání na Zoomu v půlce programu, kde se setkáš s ostatními účastnicemi a budeš mít možnost pojmenovat úskalí své praxe i ocenit svou dosavadní cestu

  • ZÁZNAMY všech lekcí, abys mohla praktikovat ve svém rytmu během výzvy i po jejím skončení.


ROZPIS SPOLEČNÝCH PRAXÍ:


22. 5. v 7:00

23. 5. v 7:00

24. 5. v 7:00

25. 5. v 7:00

27. 5. v 8:00 (živý přenos 90 minutové praxe z retreatu v Komařicích)

29. 5. v 7:00 + večerní Zoom od 19:00

30. 5. v 7:00

31. 5. v 7:00

1. 6. v 7:00

3. 6. v 9:00


***REGISTRUJ SE DOLE NA STRÁNCE VYPLNĚNÍM FORMULÁŘE***


Jak to probíhá technicky

  • je to úplně jednoduché: buď se připojíš k lekci se mnou živě, nebo si jí pustíš během dne či večera, pokud chceš výzvu absolvovat společně. Pokud se Ti časy a termíny nehodí, neva. Záznamy lekcí Ti zůstanou a můžeš si je pouštět po vlastní časové ose.

  • lekce vysílám přes Facebook v uzavřené skupině. Pokud nemáš FB, napiš.

  • záznam lekce je dostupný vždy hned po jejím skončení. Takže pokud cvičíme od 7:00 ráno, v 8:00 si ji už můžeš pouštět.

Cena: Cena za výzvu 10 dní k pokoji je dobrovolná a odvíjí se od Tvé finanční situace. Doporučená cena je 1080 Kč až 2080 Kč, neboli 108–208 Kč za každý přenos + jeho záznam. Číslo účtu je pořád stejné, 1967237053/0800. Prosím neostýchej se zvolit si vlastní částku, budu moc ráda, když se připojíš, i pokud finance nedovolují. Naopak pokud Tě finanční situace nebrzdí, svůj příspěvek můžeš směřovat k horní hranici. Věřím, že Ti kurz přinese velkou hodnotu.


***REGISTRUJ SE DOLE NA STRÁNCE VYPLNĚNÍM FORMULÁŘE***

  • Pojď obnovit spojení se svým tělem, pohýčkej ho deseti 30 až 45 minutovými energizujícími lekcemi.

  • (Znovu) najdi svůj směr, motivaci a chuť do sebepéče.

  • Upevni své návyky a praxi.

  • Osvoj si techniky k posílení těla i mysli.

  • Načerpej vnitřní sílu a inspiraci k naší krásné praxi jógy.

Těším se. ÓM Ája


Pro shrnutí: >> Začínáme v pondělí 22. 5. v 7:00 ráno. Sejdeme se každý den kromě pátku a neděle. >> Výzva bude probíhat ve Fb skupině. >> Hned po skončení lekce zůstane záznam ve skupině a můžeš si ho pustit později během dne, následující den, nebo kdykoli v dalších měsících.


***REGISTRUJ SE DOLE NA STRÁNCE VYPLNĚNÍM FORMULÁŘE***

501 zobrazení
bottom of page