top of page

Registrace otevřená na 4 denní kurz Dharma: Tvou nevyšlapanou cestou

Jak vypadá život, který toužíš žít? Už jsi rozjela kroky k jeho realizaci, nebo se schováváš za výmluvy jako „ještě nejsem připravená“ a „čekám na ten správný čas“?


Možná víš, o jakém snu mluvím. O tom silném, nepopsatelném pnutí v tvém srdci, které tě táhne k TOMU. Možná ten sen zatím dříme v tvém nitru a potřebovala bys pomoct s jeho pojmenováním. Možná máš pocit, že i jenom snít, natož mluvit o TOM, je blbost. Je to moc velké, bláhové a nezapadající do škatulek tvé výchovy či celé společnosti. Bojíš se, co si řeknou ostatní i toho, že neuspěješ. Strach je základním lidským stínem. Strach ze smrti, odmítnutí, neúspěchu, z konfrontace a dokonce i strach z úspěchu neustále jede na pozadí našich životů. Ale to nevadí. Máme jógu. A jóga nám pomáhá navodit takový stav mysli, takový stav klidu a průzračnosti, že naši dharmu můžeme spatřit jasně. Co je tedy DHARMA? Dharma (धम) = kosmický zákon. Účel. Dělat tu správnou věc. Sankalpa (संक$प) = výraz nejhlubší touhy tvého srdce. Neexistuje jediné slovo, které by popisovalo význam slovo dharma. Tvá dharma stejně jako dharma každého z nás je unikátní. Závisí na našem osobním úkolu, životním poslání, talentu, darech i společenských povinnostech. Žít podle své dharmy znamená v každém okamžiku udržovat svou práci, společenský život, hodnoty a rozhodnutí v jednotě. Čeká nás:

- 4 dny, 6+1 živých přenosů, více než 11 hodin online teorie i praxe, audio materiály, meditace, - ásanové praxe a vše k tomu, abys našla své volání. 

- pátek 17.7. večerní zahájení

- sobota 18.7. ranní a večerní program

- neděle 19.7. živá offline praxe ve Stromovce,

- pondělí 20.7., na které spadá novoluní, podnikneme finální praxi, rituál a zakončení. 

- kurz je možné absolvovat i ze záznamu – nemusíš být online u každého přenosu.

NAUČÍŠ SE:

- jak zpřístupnit, posílit a integrovat mindset blahobytu, vnitřní síly a pozitivní vnitřní samomluvy 

- praktické tipy a nástroje, jak si konečně nestát v cestě a nechat proudit svůj nekonečný potenciál

- ásany, dechová cvičení, mantry & meditace, které posílí Tvou vnitřní důvěru a sebejistotu

- uvědomit si svou běžnou reakci na strach a rozeznat hlas vnitřního kritika

- rozeznat své bloky, přesvědčení a chování, která Ti stojí v cestě od Tvého vysněného života a kariéry!

- praktické tipy a nástroje, jak si konečně nestát v cestě a nechat proudit svůj nekonečný potenciál

- postavit se svému stínu, egu a vědět, kdo jsem!

- uděláš finální rozhodnutí a zavázek změnit směr života s nadšením do nových projektů a změn, malých i velkých!

BONUSY

- jednoduché Kriye, které Ti pomohou naboostovat sebevědomí a uvolnit úzkost, když přijde krize

- mocná závěrečná meditace, jóga nidra, ve které zasadíš semínko své nové reality sankalpou

- všechna videa, audia a podklady Ti zůstanou přístupná navždy – nemusíš se účastnit živých přenosů, pokud nezapadají do Tvého dne.


Jóga je o seberealizaci a dosažení našeho plného potenciálu v tomto životě. Jak říká Ashley Turner, u které jsem tento výcvik v rámci Yoga Psychology absolvovala:


„Svět potřebuje Tvé dary, Tvůj hlas a všechno to, co dokážeš předat jen Ty.“ 

Zatím se ptej:

- jaký je můj největší dar, který můžu dát světu?

- co mohu dát svému okolí a své komunitě, co pomůže dělat svět lepším?

- co mi přináší nejvíc radosti, vnitřního klidu? Při čem se cítím nejvíce naplněna?

Pravdou je, že NIKDY. NENÍ. TEN. SPRÁVNÝ. ČAS. Až za pochodu zjišťujeme, co a jak. Děláme, co můžeme, děláme chyby a učíme se z nich. Takže se klidně boj, ale pojď do toho stejně :) TVŮJ SEN CHCE BÝT NAPLNĚN. Třeba toužíš:

- být lektorkou jógy, cestovat po celém světě a vést retreaty v exotice

- mluvit před stovkami lidí a sdílet svou pravdu online

- napsat bestseller, který se dotkne tisíců lidí a změní jim život

- založit malý business, tvořit, tančit, zpívat a hrát, začít coachovat, přestat pracovat full-time a šít, seknout s kariérou a začít pracovat s dětmi….

Co se musí stát, abys za tím konečně šla? Vím z vlastní zkušenosti, že bez JASNOSTI ZÁMĚRU, PLÁNU, PODPORY a PŘIJMUTÍ 100% ZODPOVĚDNOSTI to nejde. Nejspíš vždycky budou existovat i hlasy nejistoty. Tyto hlasy jsou náš odpor, rezistence. Nejsou pravdivé, ale dost hlasitě se nás snaží udržovat ve strachu a při zemi. Proto je třeba nejprve dělat VNITŘNÍ PRÁCI, než budeme moci pokročit k té VNĚJŠÍ PRÁCI. Znám to moc dobře a je to boj na celý život – náš strach se ale můžeme naučit překoncipovat – pojmout a vnímat ho jinak. Žádný problém nemůže být vyřešený ze stejné úrovně vědomí, na které byl vytvořen. Proto je třeba „upgradnout“ naše vědomí a stát se silným psychologickým samurajem, který rozpozná a sejme lži, které nám naše mysl tvrdí! A vystoupit ze své komfortní zóny. MÁŠ NA TO. NEMUSÍŠ na to být sama. Svět POTŘEBUJE, abys náledovala svou DHARMU. Pojďme se společně ponořit do práce se stínem, prolomit bloky, porozumět vzorcům, kterými se řídíme, posílit své odhodlání a získat odvahu jít za svým snem.

Ještě jednou opakuji: svět potřebuje tvůj hlas, tvé zkušenosti, tvou dharmu. Potřebuje slyšet a vidět to, co umíš říct a předat jen ty. A myslím, že kdesi hluboko to víš i ty. Těším se moc na naši společnou cestu k dharmě.



Do 12.7. je cena za kurz Dharma 2 108 Kč. Věřím ve výměnu energie a sama jsem do seberozvojových online i offline výcviků, kurzů a školení investovala několik stovek tisíc.  Pokud ses ocitl/a v situaci, že nemůžeš během karantény pracovat, prosím napiš mi svůj příběh a velmi ráda Ti dám částečné či úplné stýpko. Pokud víš o někom, kdo by z našeho virtuálního retreatu mohl těžit, přepošli jí/mu odkaz!

 Jak se připojit:

napiš mi na dejsipokoj@gmail.com, že máš zájem se přidat!

svůj příspěvek odešli na č.ú. 1967237053/0800

následně Ti před začátkem kurzu pošlu link a Ty se připojíš do Facebookové skupiny.

Napiš hned! Registrace za 2108 Kč je jen do neděle 12.7.


Om omm, těším se omomoooc!

Andrea


442 zobrazení
bottom of page